Jídelní lístek

Pondělí 20. května 2019

Přesnídávka:

Chléb kmínový, Pomazánka z grilované zeleniny, Paprika kápie, Kakao (A: 01, 01a, 01b, 03, 07)

Svačinka:

Chléb staročeský, Bylinkové máslo, Ovoce, Čaj šípkový (A: 01, 07)

Oběd:

Polévka kmínová s kapáním a zeleninou (A: 01, 03, 07, 09)
Rýžový nákyp s ovocem, Ochucené mléko / voda s citr. (A: 01, 03, 07)

Úterý 21. května 2019

Přesnídávka:

Krém tvarohový s broskvemi, Cereálie, Čaj ovocný (A: 01, 07)

Svačinka:

Chléb šumavský, Sýr Lučina, Ovoce, Kapučínek (A: 01, 07, 11)

Oběd:

Polévka hrachová se zeleninou (A: 01, 09)
Rybí filé na tymiánu, Brambory, Zeleninový salát, Čaj šípkový neslazený / voda se sirupem (A: 01, 04, 07, 10)

Středa 22. května 2019

Přesnídávka:

Tmavý chléb slunečnicový, Pomazánka z tuňáka, Kedluben, Malkao (A: 01, 04, 07)

Svačinka:

Ovocná přesnídávka, Pečivo, Čaj (A: 01, 03)

Oběd:

Polévka drůbková s nudlemi (A: 01, 01a, 03, 09)
Kuře na paprice, Houskové knedlíky, Multivitamín / voda (A: 01, 03, 06, 07)

Čtvrtek 23. května 2019

Přesnídávka:

Pohanková kaše, Pomeranč, Čaj ovocný (A: 07)

Svačinka:

Chléb selský s máslem, Rajčata, Mléko (A: 01, 01a, 01b, 07)

Oběd:

Polévka zeleninová s játrovými knedlíčky (A: 01, 03, 09)
Masová směs po boloňsku, Špagety sypané sýrem, Ovoce, Čaj zelený slazený/neslazený (A: 01, 07)

Pátek 24. května 2019

Přesnídávka:

Chléb cibulovýPomazánka vaječná, Ředkvičky, Vanilkové mléko (A: 01, 03, 07)

Svačinka:

Vánočka, Jablka, Čaj bylinkový (A: 01, 03, 07)

Oběd:

Polévka z míchaných luštěnin se zeleninou (A: 01, 09)
Hovězí roštěná přírodní, Dušená rýže, Kompot ovocný, Voda se sirupem / neslazený čaj (A: 01, 03, 10)

Jídlo obsahuje alergeny. Jejich císla jsou uvedena v závorce za názvem jídelnícku.
Seznam alergenu:01 Obiloviny obsahující lepek
03 Vejce
04 Ryby
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Orechy, mandle, pistácie
09 Celer
11 Sezamová semena
12 Oxid siricitý a siricitany
51 Obiloviny - pšenice
52 Obiloviny - žito

Aktualizováno: 21.5.2019 10:05:02

(c) 2007-2019 ZŠ a MŠ Žleby, napsal Petr Vašíček, nastavit jako domovskou stránku, RSS 2.0